Suomen MM-joukkue lentää kohti Suomea – seuraa paluulentoa kartalla!

Seuraa livenä kun Leijonat palaa kotiin! Suomen maajoukkue lähestyy Helsinki-Vantaan lentokenttää!

Seuraa lentoa AY7512!

Suomen kultajoukkue saapuu takaisin Suomeen Finnairin Charter lennolla AY7512. Seuraa lentoa livenä alla olevien palvelujen kautta. Mestaruusjoukkue lentää Slovakiasta takaisin Suomeen jossa joukkuetta odottaa mestaruusjuhlat Helsingin kauppatorilla.

Suomi päihitti Kanadan eilisessä mestaruusottelussa huikean trillerin jälkeen. Tämä on Suomen ensimmäinen maailmanmestaruus jääkiekkon MM-kisoissa sitten vuoden 2011. Hauskana yksityskohtana on että viimeksi kun Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden kisat pelattiin myös silloin Slovakiassa, ja juuri Bratislavassa. Leijonat sai jopa saman pukukopin käyttöön kun mestaruusvuonna 2011. Ilmavoimat kertoo Twitterissä, että Hawk-hävittäjät saattavat MM-kultaa voittaneet Leijonat Helsinki-Vantaan lentokentälle vaikka aiemmin tiedotettiin, että Hornet-hävittäjiä ei lähetetä ilmaan Leijonia vastaan.

Seuraa mestaruusjoukkueen lentoa livenä!

Flightradar 24 lennonseuranta – Finnair Lento AY7512

Kultajoukkueen aikataulu – Torijuhlat luvassa!

Yllä olevien linkkien kautta pääset seuramaan kun Suomen maajoukkue lentää takaisin kohti Suomea Finnairin lennolla AY7512. Lento lähtee Bratislavasta kello 11 paikallista aikaa ja saapuu Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentälle noin kello 14. Tämän jälkeen maailmanmestareille on luvassa viralliset onnitteluseremoniat kertoo Jääkiekkoliitto. Tähän tilaisuuteen paikalle saapuu Jääkiekkoliiton mukaan yhteistyökumppaneita sekä pelaajien perheenjäseniä. Noin tunti tämän jälkeen maailmanmestarit siirtyvät ruokailemaan perheenjäsentensä kanssa. Jääkiekkoliitto tiedottaa illalla järjestettävistä kansanjuhlan yksityiskohdista maanantaina aamupäivällä. MM-joukkue siirtyy bussikuljetuksella kohti Helsingin kauppatoria jossa heidän on tarkoitus juhlia mestaruusjuhlia mutta tarkat yksityskohdat ovat vielä epäselvät. Olemme keränneet sivulle linkit usean eri lennonseurantapalvelun liveseurantaan, jossa voitte seurata kun leijonat palaavat Suomeen Finnairin lennolla AY7512. Kyseessä on live-seuranta eli näet kun mestaruusjoukkue lentää kohti Suomea reaaliaikaisesti.

Jätä kommentti