Vertaa lennot niin säästät rahaa ja matkabudjetti pienenee!

Vertaa lennot – Katso parhaat lentovertailusivut

Satoja eri hakukoneita – mistä lennot kannattaa etsiä? Matkailuala on kasvanut räjähdysmäisesti verkossa, ja lentovertailu sivustojen käyttö on pakottanut lentoyhtiöt alentamaan hintojaan. Eikä ihme, vertaa lennot niin säästät merkittävän summan! Samoin on käynyt hotellien kanssa. Asiakkaille tämä on hyvä uutinen, koska matkustaminen ei enää ole yhtä kallista kuin ennen, ja jos löydät hyvän tarjouksen voit päästä etelänmatkalle naurettavan halvalla. Halvat lennot ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, mutta jos tiedät mistä etsiä, ja sinulle on kärsivällisyyttä niin voit säästää matkakuluissa merkittävästi.

Suosituimmat palvelut jos vertaa lentoja

Vaikka olemmekin erikoistuneita ilmailun seuraamiseen päätimme kuitenkin luoda lentovertailu sivuston, josta löydät tämän hetken suosituimmat hakukoneet. Mukana on markkinajohtajia kuten Momondo, Skyscanner, Kayak, Supersaver ja Ebookers. Hyvänä sääntönä voi pitää sen, että käyttämällä samaa hakukonetta et tule aina löytämään halvimpia hintoja. Kannattaa siksi tutustua kaikkiin alla oleviin palveluihin. Kaikilla sivustoilla on omat kätevät työkalunsa, ja omat käyttöliittymänsä jotka eroavat toisistaan. Joku tykkää katsoa lentoja hintakalenterin kautta, ja toinen haluaa etsiä halvimmat mahdolliset lennot välittämättä ajankohdasta. Alla kävimme nopeasti läpi eri vertailusivustojen taustat sekä toiminnot.

Momondo

Momondo on Tanskassa perustettu matkahakukone, joka etsii ja vertaa lentojen, hotellien ja vuokra-autojen hintoja. Haku perustuu yli 700 eri sivuston hintoihin, ja palvelu osaa näyttää myös halpalentoyhtiöiden lippuhinnat. Kyseessä on Skyscannerin tapaan vertailusivusto eli Momondo ei itse myy lentoja. Palvelu on voittanut usean palkinnon, ja sitä on suositelleet lukuisat kansainväliset mediat.

Momondo mobile app

Skyscanner

Skotlantilainen Skyscanner on yksi Euroopan johtavista lentohakukoneista, yli 24 miljoonalla kävijällä kuukaudessa. Kyseessä on lippujen vertaamiseen käytettävä sivusto eli kun käyttäjä on löytänyt haluamansa lennot hänet siirretään varsinaisen matkatoimiston verkkosivulle. Skyscannerin sivut löytyvät usealla eri kielellä ja hakuvaihtoehtoja on monia. Käyttäjä voi etsiä lentolippua kaupungin, päivämäärän tai hinnan mukaan.

Skyscanner mobile app

Kayak

Kayak on Amerikkalainen hakusivusto, joka on saatavilla 18 eri kielellä ja tarjoaa kätevät työkalut jos vertaa lennot. Vuonna 2013 Priceline Group osti Kayak sivuston. Kayak on tunnettu muutamasta hyödyllisestä ja hauskasta toiminnosta, jotka liittyvän lentojen hakuun. Yksi niistä on kätevä hintakalenteri jossa näet selkeästi halvimmat mahdolliset matkustuspäivät. Ominaisuus on nykyään kopioitu moneen muuhun palveluun. Lisäksi saatavilla on myös ns. ”Explore” -toiminto joka etsii matkan ja hinnan perusteella matkakohteen sinulle, eli lentovertailu hoituu tämän avulla kätevästi.

Kayak mobile app

Supersaver

Supersaver on osa European Travel Interactive (eTRAVELi) -konsernia, ja suomalaisen SRG Finland Ab:n omistuksessa oleva online-matkatoimisto. Kyseessä on merkittävä toimija erityisesti Pohjoismaissa.

Ebookers

Ebookers on osa Orbitz Worldwide -matkailukonsernia, ja tarjoaa palveluja sekä vapaa-aika että liikematkustukseen. Heidän verkkosivustonsa kautta voit etsiä lennot, hotellit, autot sekä matkapaketit. Suomessa Ebookers on toiminut jo vuodesta 1999.

Ebookers mobile app

Jätä kommentti