Saapuvat lennot hakusessa? Katso ne suoraan täältä

Saapuvat lennot – Lentokenttä tietoa

Onko saapuvat lennot hukassa? Täältä löydät hyödyllistä tietoa saapuvista lennoista eri lentokentillä. Mukana on kaikki Pohjoismaiden vilkkaimmat lentokentät, sekä Euroopan muut suurimmat lentokentät.

kirkas sininen taivas

Linkit saapuviin lentoihin

Pikalinkkien avulla pääset suoraan lentokenttien omille virallisille sivuille. Lentokentät toimivat kuten yritykset. Kaikilla on oma brändi, logo sekä tapa toimia. Tämä tarkoittaa valitettavasti myös sitä, että jokaisen lentokentän kotisivut näyttävät erilaisilta. Jos käyttäjä haluaa nopeasti löytää esimerkiksi tämän lentokentän saapuvat, ja lähtevät lennot, se ei aina ole helppoa. Siksi päätimme listata lentokenttien tärkeimmät tiedot yhdelle sivulle, jossa tieto on selkeästi saatavilla. Lentokentät ovat jaettu ryhmiin. Tämän jälkeen listattuna on lentokentän nimi, sekä linkki juuri tämän lentokentän saapuviin lentoihin.Jos lennät usein samalta lentokentältä, kannattaa tutustua lentoasemien omiin mobiilisovelluksiin. Monet lentokentät tarjoavat asiakkailleen sovelluksen jonka avulla näet lähtevät tai saapuvat lennot. Mikäs sen parempaa kuin saada hälytys suoraan älypuhelimen näytöllä jos lentosi esimerkiksi on myöhässä? Tietyt lentoyhtiöt tarjoavat samantyyppisiä palveluita. Lentokenttien omat viralliset kotisivut ovat kuitenkin se luotettavin tiedonlähde, ja jos tulee muutoksia lentoihin niin lentokentän saapuvissa ja lähtevissä olevat lentotiedot päivitetään heti.

Pohjoismaat

Tässä on listattuna Pohjoismaiden vilkaimmat lentokentät. Valinnat perustuvat siis vuosittaisiin matkustajamääriin.

Helsinki-Vantaa

http://www.finavia.fi/fi/helsinkivantaa/aikataulut/saapuvat-lennot-fi

Stockholm Arlanda

http://www.swedavia.com/arlanda/flightinformation/arrivals/

Oslo-Gardermoen

https://avinor.no/flyplass/oslo/flyinformasjon/ankomster/

Kööpenhamina Kastrup

https://www.cph.dk/flyinfo/ankomster/

Euroopan Suurimmat Lentokentät

Lontoo Heathrow

http://www.heathrow.com/arrivals

Pariisi Charles de Gaulle

http://www.parisaeroport.fr/en/passengers/flights/arrival-flights/information-flight-arrivals

Frankfurt

http://www.frankfurt-airport.com/en/flights—more/flights.html

Amsterdam Schiphol

http://www.schiphol.nl/Travellers/FlightInformation/Arrivals.htm

Terminaalit, ja terminaalikartta

Ennen lentoasemalle saapumista, on tärkeää tietää kumpaa terminaalia lentoyhtiösi käyttää, sekä milloin kentällä pitää olla. Terminaalien tiedot löytyvät usein erilliseltä sivulta, joilta pääsee myös käsiksi listoihin jotka kertovat mitkä lentoyhtiöt jotka käyttävät kyseistä terminaalia, sekä linkit terminaalien karttoihin. Terminaalikartta voi olla tärkeä työkalu matkustajalle, koska rakennukset ovat usein erittäin suuria ja eksyminen on muuten hyvin mahdollista. Onko sinulla terminaalikartta hakusessa?

Toisessa artikkelissa käymme läpi kaikkien suurien lentokenttien terminaalit ja terminaalikartat. Tietyt lentokentät tarjoavat jopa usean kartan lentokentästä, jossa on keskitytty juuri tiettyyn terminaaliin. Isot lentokentät ovat hankalia, koska alueet ja ihmismäärät ovat erittäin suuria.

Jätä kommentti