Google Flights – Säästä rahaa ovelalla työkalulla

Unohda perinteiset lentovertailut – Google Flights on täällä!

Kun suomalaiset varaa ja vertaa lentoja niin monet unohtavat Google Flights -palvelun. Kannattaa tutustua tähän sivuun, koska se tarjoaa usean nokkelan työkalun, ja kikan millä löytää entistä halvemmat lennot. Päätimme esitellä näistä muutaman tässä artikkelissa. Halvimmat hinnat ovat aina saatavilla jos olet joustava, ja pystyt reagoimaan mahdollisuuksiin nopeasti. Mutta tässä muutama vinkki joustavalle matkustajalle.

Google Flight Search logo

Mikä on halvin kuukausi matkustaa?

Sanotaan että tiedät minne haluat matkalle, mutta et ole vielä päättänyt ajankohtaa. Sanotaan että tiedät että haluat matkustaa Thaimaan lämpöön, mutta sinulla ei ole varaa maksaa lentolipusta yli 500 euroa. Google Flights voi tässä tapauksessa näyttää koska sinun kannattaisi matkustaa kohteeseen, ja mikä kuukausi on keskimäärin halvin. Tulokset pohjautuvat statistiikkaan joten ne voi tietenkin heitellä jonkin verran mutta Google Flights antaa hyvän suuntaa antavan tiedon. Mahdollista on tämän lisäksi nähdä tarkat hinnat, jos käytät ”Flexible dates” -hakua kun selailet kuukausia.

Uusi työkalu on lisäksi julkistettu, jonka avulla voit löytää halvimman mahdollisen matkakohteen riippuen matkakohteesta sekä kestosta. Voit esimerkiksi määritellä että haluaisit kahden viikon lomalle marraskuussa, ja ”Discover Destinations” näyttää sinulle mitä matkat eri kohteisiin maksaisi. Google Flights hakee oletuksena tänne suosittuja kohteita, jonne järjestetään paljon matkoja. Se ryhmittelee tulokset maanosien perusteella. Näet esimerkiksi edulliset kaupunkikohteet, halvat rantalomakohteet ja paljon muuta.

Google Flights voi antaa esimerkkejä

Jos olet seikkailunhaluinen voit myös syöttää hakukoneeseen lähtökaupungin sekä päivämäärän, ja antaa Googlen löytää sinulle matkan. Palvelu käyttää hyväkseen sinun hakuhistoriaasi, ja suosittuja matkakohteita, ja esittelee sinulle eri vaihtoehtoja.

Etsi piilotettuja välipysäkkejä

Yksi erittäin ovela toiminto on piilotettujen välipysäkkien haku. Tämä tarkoittaa sitä että voit lisätä ylimääräisen matkakohteen olemassa olevaan matkaan. Jos haluat kokeilla tätä toimintoa suorita normaali lentohaku. Tämän jälkeen klikkaa ”More” toimintoa niin näet mitä välilaskukohteita on saatavilla. Jos valitsen vielä valinnan ”Any Duration” niin näet pisimmät mahdolliset pysähdykset. Tällä tavalla voit lisätä ”bonuskaupungin” tulevaan matkaasi. Eikö olisi mukavaa tutustua Amsterdamiin jos olet matkalla New Yorkiin? Alle lisäsimme videon josta pääset näkemään esimakua siitä, miten Google Flights toimii. Älä jää odottelemaan, vertaa lennot!

Näin Google Flights toimii videolla

Jätä kommentti