Donald Trumpin lentokone ei enää näy kartalla

FAA sai pyynnön piilottaa Trumpin lennon tiedot

Lennonseurantasivusto FlightAwaren mukaan Yhdysvaltain lentoturvallisuusviranomainen FAA piilottaa kaikki lentotiedot tietyiltä lennoilta, kuten ilmavoimien lennoilta. Tämä tarkoittaa sitä, että lennon seuraaminen ei myöskään onnistu julkisilla lennonseurantasivustoilla. Flightawaren tiedottaja kertoi aiemmin tällä viikolla että FAA oli vastaanottanut pyynnön piilottaa Donald Trumpin lentokoneen tiedot. Ennen tätä pyyntöä oli mahdollista seurata Trumpin Boeing 757 lentoa kartalla, ja esimerkiksi Flightawaren lokeista löytyy lentotiedot usealle Trumpin lennolle viime vuoden aikana. Trump valittiin tänään Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi, joten jatkossa hän lentää tunnetulla Air Force One -lentokoneella, ja tämän lennon seuraaminen on tietenkin mahdotonta. Mutta haluatteko tietää minkä tyyppisellä koneella Donald Trump lensi? Lue lisää alta!

5 faktaa Donald Trumpin Boeing 757 lentokoneesta

  1. Donald Trump osti lentokoneensa Microsoftin perustajalta Paul Allenilta vuonna 2011, jonka jälkeen lentokoneelle tehtiin mittavat remontit. Tietojen mukaan kone on kahdeksanneksi kallein lentokone koko maailmassa, noin 100 miljoonan dollarin hinnallaan.
  2. Trumpin Boeing 757 lentokoneessa on lasiohjaamo, joka on varustettu elektronisilla näytöillä mekaanisten mittarien sijaan. Tämä tarkoittaa sitä että ohjaamo on huomattavasti selkeämpi perinteiseen ohjaamoon verrattuna. Tieto on helpompi löytää koska kymmenien mittarien tarjoama tieto on sisällytetty muutamaan tietokoneohjattuun näyttöön. Myös useat koneen vikatiedoista välitetään suoraan lentäjien näkyviin, joka tarkoittaa sitä että lentokoneessa ei myöskään tarvita erillistä lentomekaanikkoa.
  3. Tässä konemallissa on useimmiten istumapaikat noin 240 henkilölle. Trumpin koneessa istumapaikkoja on ainoastaan 43.
  4. Donald Trumpin lentokoneessa on täynnä luksusta. Koneesta löytyy muun muassa erillinen makuuhuone, olohuone, ja yksityinen vierashuone. Tämän lisäksi pesuhuoneesta löytyy kylpyamme varustettuna 24 karaatin kultareunoilla. Lentokoneesta löytyy myös viihdekeskus ja oma pelihuone.
  5. Lentäminen tällä lentokoneella ei todellakaan ole halpaa! Tunnin lentäminen maksaa hieman päälle 10 tuhatta dollaria.

Kuulostaako hienolta kulkupeliltä? Katso alta video, jossa herra Trumpin lentokonetta esitellään!

Jätä kommentti