Lentodiilit hakusessa? Tässä parhaat vinkit!

Riippuen matkasta tarjolla on usea eri sivusto

Kannattaa aina olla ovela kun lähdet suunnittelemaan matkaa, ja napata parhaat lentodiilit. Edullisten lentojen metsästyksessä voit käyttää useaa eri strategiaa hyväksesi. Nykyään verkossa on monia eri sivustoja, joiden avulla löydät mahtavia diilejä ja poskettomia hintoja. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä minkä tyyppistä reissua olet suunnitelemassa ennen kuin aloitat hintarallin (eli eri sivustojen kautta hintavertailun). Etsitkö pientä kaupunkilomaa, koska siinä tapauksessa kannattaa silmäillä varsinkin houkuttelevia äkkilähtöjä. Jos sen sijaan suunnittelet pidempää kaukolomaa niin reittilennot ovat paras vaihtoehto, ja silloin suurennuslasi pitäisi suunnata lentoyhtiöiden kampanjatarjouksiin. Koska nykyään olemassa on niin monta eri sivustoa ja työkalua lentometsästykseen se voi tuottaa monelle matkailijalle haasteita. Mitkä sivustot oikeasti auttavat sinua löytämään halvat lento- ja hotelliliput? Päätimme ottaa asiaksemme tämän ja tehdä elämäsi helpommaksi. Tässä meidän lista fiksuista palveluista.

Reittilennot – Parhaimmat lentodiilit vaativat nopeutta

Parhaat lentodiilit reittilennoissa ovat ainoastaan kiinni ajoituksesta. Mutta se ei tarkoita sitä, että saat parhaat mahdolliset hinnat varaamalla matkasi kaksi vuotta etukäteen. Kyse on enemmänkin siitä että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tässä muutama blogi, joiden avulla pysyt kartalla siitä mitkä tarjoukset ovat kuumia juuri nyt.

Seuraa näitä!

Äkkilähdöt – Reagointi on kaiken A ja O

Tämä ei ehkä ole monelle yllätys, mutta jos olet valmis reagoimaan nopeasti voit myös säästää ison summan matkakuluissa. Äkkilähtöjen houkuttelevuus ei tietenkään ole kenellekään uusi asia mutta on huomioitavaa että äkkilähdöt ovat muuttuneet paljon viime vuosina. Dynaaminen lippuhinnoittelu on mullistanut matkailualan, ja myös muuttanut äkkilähtöjen ominaisuuksia oleellisesti. Ennen säästit eniten olemalla valmis nopeaan lähtöön. Oli mahdollista pakata laukut valmiiksi ja suunnata lentokentälle. Jos joku Charter -lento oli lähdössä ja osa matkailijoista yllättäen sairaana, pystyit neuvottelemaan tiskiltä etelänloman pilkkahintaan. Nykyään kaupanteko on siirtynyt kokonaan verkkoon, joten lentokentällä odottelu ei johda muuhun kuin kalliiden voileipien nautiskeluun. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteivät vanhat niksit enää päde. Hyvät lentodiilit ovat mahdollisia, myös kun puhutaan äkkilähdöistä. Kyse on enemmänkin siitä, että lentokentällä odottelu on siirtynyt verkkoon. Eikä se ole ainoastaan kauppapaikka joka on muuttunut, vaan myös parhaiden tarjousten ajoitus. Dynaaminen lippuhinnoittelu on johtanut siihen, että lentoyhtiöt ja matkatoimistot pystyvät reagoimaan tyhjiin paikkoihin niin aikaisin, että lentokoneet saadaan täytettyä jo pari viikkoa ennen matkan ajankohtaa. Tämä tarkoittaa sitä, että parhaat hinnat eivät välttämättä ole tarjolla juuri samana päivänä kun lento lähtee, vaan jopa pari viikkoa aikaisemmin.

Miten löydät ne edullisimmat äkkilähdöt

Nyt tulemmekin tärkeään kysymykseen. Keskustelimme juuri siitä miten äkkilähdöt ovat muuttuneet. Mutta mitä tämä tarkoittaa sinulle matkustajana? Miten pystyt käyttämään hyväkseen näitä uuden sukupolven äkkilähtöja niin että löydät halvimmat mahdolliset liput? Onneksi tämä on varsin helppoa. On olemassa palveluita jotka keräävät parhaat mahdolliset äkkilähdöt usealta eri verkkosivustolta, ja pystyt suodattamaan niitä omien hakuehtojesi avulla.

Seuraa äkkilähtöjä!